Selecteer je leeftijd

Maak een keuze
Selecteer je leeftijd
Maak een keuze

Jouw special

Nieuwe baan? Even je pensioen checken.

Wist jij dat je elke week ongeveer een dag werkt voor je pensioen? Dan wil je vast wel weten wat je hier voor terug krijgt. Wat er bijvoorbeeld voor je partner is geregeld, mocht jij overlijden. Of je een waardeoverdracht kunt doen. En welke acties je niet kunt uitstellen, zoals het aanmelden van je partner als je samenwoont.

De start van een nieuwe baan bij ING is tevens de start van jouw deelname aan de pensioenregeling die ING CDC Pensioenfonds uitvoert.

Welkom aan boord
Als je gaat werken bij ING, krijg je ook te maken met ING CDC Pensioenfonds. Hier is immers de uitvoering van jouw pensioenregeling ondergebracht. Tijdens de ‘Future of you’ lunch-events voor nieuwe medewerkers, praat ING CDC Pensioenfonds je helemaal bij over wat de regeling inhoudt. Je verdiept je in actuele thema’s die je pensioen raken. Je verdiept je met leeftijdsgenoten in de kansen en uitdagingen die je ziet om met jouw (toekomstige) budget het leven te leiden dat jij voor ogen hebt. Welke keuzes zou jij maken en welke rol kan pensioen hierbij spelen?

Het eerstvolgende event zal plaatsvinden op dinsdag 8 oktober 2019 van 12.00 – 13.15 uur, Amsterdam, De Entree. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar bestuursbureau@ing.cdcpensioen.nl.

Direct aan de slag
Wacht niet tot eind september om in beweging te komen. Het kost je 10 minuten om het volgende te regelen:

  • Meld je partner aan als je samenwoont. Zonder aanmelding ontvangt je partner geen partnerpensioen, mocht jij komen te overlijden. Log met je DigiD in op Mijn Pensioen en ga naar ‘Direct regelen’.
  • Geef je e-mailadres aan ons door zodat je altijd bereikbaar bent. Log met je DigiD in op Mijn Pensioen en ga naar ‘Gegevens’.
  • Klik hier voor een overzicht van de belangrijkste kenmerken van jouw pensioenregeling. Je krijgt antwoord op vragen zoals ‘hoeveel pensioenpremie betaal ik’, ‘kan ik bijsparen in de regeling’ en ‘hoe belegt het fonds’.


Het kost je 20 minuten om het volgende te bekijken:

  • Of jouw pensioen op koers ligt en welke pensioenkeuzes je kunt maken, check je met je DigiD op de Pensioenplanner.
  • Overweeg je het pensioen dat je hebt opgebouwd bij je vorige werkgever over te dragen naar ING CDC Pensioenfonds, vul dan eerst de pensioenvergelijker in. Je kunt daarna zonder verplichtingen een offerte voor een waardeoverdracht aanvragen bij het Pensioenloket. Ga hiervoor met je DigiD naar Mijn Pensioen.
Delen via: