Selecteer je leeftijd

Maak een keuze
Selecteer je leeftijd
Maak een keuze

Jouw special

Workshops in 2020

In 2019 heeft ING CDC Pensioenfonds, in samenwerking met Pensioenfonds ING, een reeks workshops gegeven voor medewerkers van ING. De belangstelling hiervoor was groot. In 2020 willen we de workshops dan ook voortzetten, maar wel pas nadat de nieuwe Pensioenplanners van de fondsen gereed zijn. Wat bieden de fondsen tot die tijd aan?

In 2020 worden nieuwe stappen gemaakt voor jouw pensioen. Daar hoort een nieuwe Pensioenplanner bij.

Workshops voor zomer
Tot de zomer organiseert ING CDC Pensioenfonds tweemaal de workshop ‘Inzicht in je pensioen voor 50-plussers’. Naast informatie over je CDC-pensioenregeling, de AOW en gebeurtenissen die invloed hebben op je pensioen, bezoeken we Mijnpensioenoverzicht om jouw pensioenbedragen te bekijken. Verder ga je aan de slag met de Pensioenplanner zodat je inzicht krijgt in de effecten van de pensioenkeuzes die je kunt maken. De Pensioenplanner is echter nog niet aangepast aan het Reglement Pensioenfonds ING 2020 en dus zijn de bedragen indicatief. Voor een offerte met nauwkeurige bedragen neem je contact op met het Pensioenloket.

Je kunt je inschrijven op de workshops via ING Learning Center.

Workshops na zomer
ING CDC Pensioenfonds en Pensioenfonds ING stellen na de zomer hun eigen nieuwe Pensioenplanner ter beschikking. Daarna buigen zij zich over een nieuwe reeks workshops voor. Beide fondsen zullen je informeren zodra het zover is. Je schrijft je in op ING Learning Centre.

Jongerenevents
ING CDC Pensioenfonds blijft in 2020 het event ‘The future of you’ organiseren, voor jongeren die recent in dienst zijn gekomen. Zij zullen rechtstreeks een uitnodiging van het fonds ontvangen om hier aan deel te nemen.

Pensioen3daagse
Verder doen de fondsen ook dit jaar weer mee met de Pensioen3daagse op 3, 4 en 5 november.

Volg de berichtgeving
Via de nieuwsbrieven van de fondsen en de HR nieuwsbrief van ING blijven we je op de hoogte houden.

Delen via: